All Inclusive

Welk land heeft beste all inclusive?

Stel, je hebt besloten alleen op reis te gaan en een all inclusive vakantie te boeken. Maar welk land heeft de beste all inclusive mogelijkheden en is ook een veilig vakantieland? Hier wat tips en suggesties. Er zijn diverse veilige vakantielanden met zéér goede all inclusive mogelijkheden. Ook aantrekkelijk als je als vrouw of man solo reist.

crusj single lastminute reizen


Maar eerst, wat is een all inclusive vakantie?

Het kenmerk van een all inclusive vakantie is dat deze alles inclusief is. Het kan een geheel verzorgde reis zijn, zoals een cruise, maar het kan ook een verblijf in een hotel met all inclusive arrangement zijn. Een all inclusief hotel waar je alles inclusief hebt geboekt, dus met overnachting en onbeperkt eten en drinken. Meestal worden de maaltijden in buffetvorm opgediend en dat biedt je de mogelijkheid je eigen ontbijt, lunch en diner samen te stellen. Ook ideaal als je een bepaald dieet volgt.


Ook single reizen die je all inclusive kunt boeken

Een aantal single reis organisaties bieden single groepsreizen op all inclusive basis aan. Dat is dan meestal ook inclusief excursies. Indien beschikbaar, kan je ook een last minute single reis inclusief boeken. Dat is een single reis die je op het laatste moment boekt.

strand en kust Sicilië

Beste mogelijkheden binnen Europa

All inclusive reizen zijn binnen en buiten Europa te boeken. Volgens ervaringsdeskundigen vind je de beste all inclusive hotels en resorts in Spanje en Turkije. Maar ook landen binnen Europa zoals Portugal en Griekenland hebben ruime en uitstekende all inclusive mogelijkheden en worden als veilige vakantielanden beschouwd, ook al jij als solo reiziger zo een luxe vakantie boekt.


All Inclusive mogelijkheden Spanje

In Spanje en dan met name aan de Costa’s, Canarische Eilanden en Ibiza heb je een enorm aantal resorts en hotels met zwembad die all inclusive arrangementen aanbieden. Je kunt een all inclusive vakantie Spanje echter ook als pakketreis boeken, dat is dan meestal inclusief vliegtickters, transfers, verblijf in en hotel of resort Spanje met zwembad en onbeperkt eten en drinken. Wijn is soms in het all inclusief arrangement inbegrepen.


prachtige kustlijn van Sicilië

All Inclusive genieten aan De Turkse Rivièra

Een andere all inclusive aanrader is vakantieland Turkije. Voor bijvoorbeeld een last minute all inclusive vakantie aan de Turkse Rivièra. Bijna iedereen heeft wel eens gehoord over plaatsen zoals Marmaris, Bodrum of Alanya. Daar vind je de meest luxe resorts en vele uitgaansmogelijkheden. Als je als solo reiziger een luxe vakantie op all inclusive basis wilt boeken, is Turkije een uitstekend keuze. Je krijgt hier zeker waar voor je geld. Vind hier de mogelijkheden een goedkope all inclusive vakantie Turkije te boeken. Dit doe je bijvoorbeeld via TUI, Prijsvrij, Vakantie Discounter of Corendon.


crusj single lastminute reizen