Vind hier een overzicht van single reizen Nederland.

Single reis dicht bij huis? Dit zijn de actuele single reizen Nederland.

crusj single lastminute reizen

Natuurlijk Reizen, single reis Nederland boeken.

Natuurlijk Reizen is één van de weinige reisorganisaties met een aanbod single reizen Nederland. Het zijn single groepsreizen. Op het moment van schrijven van deze pagina was er een 3 en 5 daagse aanbod binnen Nederland. Wandelen of fietsen staan meestal centraal tijdens deze single reizen. Maar wellicht is er ook een aanbod culinaire single reizen Nederland. En altijd ontspannen en met een groep gelijkgestemden.


Actueel aanbod single reizen Nederland van Natuurlijk Reizen.

Kijk nu naar het aantrekkelijke en actuele aanbod single reizen Nederland van Natuurlijk Reizen. De meeste deelnemers aan deze single reizen zijn 40 jaar of ouder. De gemiddelde leeftijd ligt zo tussen de 45 en 55 jaar. Je kunt ook een single reis bij Natuurlijk Reizen boeken als je bijvoorbeeld 45, 50, 55, 60, 65 of 70 jaar bent. Iedereen is welkom.


single reis strandvakantie

Single reizen Nederland TUI.

Sinds Kras single reizen niet meer bestaat, heeft TUI haar aanbod single reizen Nederland aanzienlijk uitgebreid. Net zoals bij Natuurlijk Reizen gaat het dan om relatief korte single reizen. Wandelen, fietsen, yoga , zeilen, het zijn thema’s die je in de single reizen van TUI voor Nederland tegenkomt. Ook bij TUI single reizen geldt dat iedereen die alleenstaand is welkom is. De meeste deelnemers aan de single groepsreizen van TUI zijn tussen de 35 en 60 jaar. Maar laat je als je jonger of ouder bent vooral niet afschrikken. Op het moment van schrijven had TUI onder andere een 5 daagse single fietsreis Veluwe, een wandelweekend Veluwe en yoga weekend Brabant beschikbaar. Kijk naar de actuele single vakantie mogelijkheden van TUI Nederland.


Crusj single reizen Nederland.

Crusj, een 100 % single reisorganisatie heeft ook een aantrekkelijk aanbod single groepsreizen Nederland. Op het moment van schrijven had Crusj onder andere single reizen Ameland en Veluwe op het programma staan. 4 of 5 dagen Ameland of 8 dagen Veluwe. Crusj profileert zich min of meer als single reisorganisatie voor hoger opgeleiden. Ze hebben als één van de weinigen ook een aantrekkelijk programma single reizen 60 plus.

single reis weekend stedentrip

Crusj kent 2 leeftijdsgroepen voor haar single reizen

.
Verder hanteert Crusj 2 leeftijdsgroepen, van 25 tot 50 jaar en van 45 tot 70 jaar. Binnen deze grenzen probeert Crusj dan weer groepen samen te stellen met een kleiner leeftijdsverschil. Een een goede verhouding tussen vrouwen en mannen. Zie het aanbod single groepsreizen Nederland van Crusj en kijk wellicht ook even naar de single reizen in Griekenland, Madeira, Bonaire, Canarische Eilanden enzovoort. Misschien is deelname aan een single reis buiten Nederland ook wel aantrekkelijk en betaalbaar.


Single weekend Nederland bij Villavibes boeken

Villavibes, specialist in single reizen hoger opgeleiden, organiseert regelmatig single weekenden in Nederland. Meestal single weekenden op all inclusive basis. Deze weekenden voor hoger opgeleide vrijgezellen zijn van vrijdagavond tot maandagochtend. Helaas is de vraag naar dit type single weekenden enorm groot en het aanbod beperkt. Als je deel wilt nemen aan zo een korte en geheel verzorgde break, is het advies om zo vroeg mogelijk te boeken. Dat kan voor vrijgezellen van 24 tot 70.


Fietsvakantie Nederland boeken als single

Indien je sportief bent aangelegd en van fietsen in Nederland houdt, is een fietsvakantie Nederland wellicht iets voor jou. Die kan je individueel of met vrienden boeken maar deelnemen een single groepsreis waarbij fietsen centraal staat, is ook mogelijk. Een fietscruise of fietsarrangement boeken, is ook mogelijk.


Boek je single reis liever niet last minute.

Dit, advies om vroegtijdig te boeken, geldt eigenlijk voor alle single reizen Villavibes en zeker ook voor een single weekend Ardennen of single zeilvakantie in bijvoorbeeld Griekenland of Kroatië. En ook als je bijvoorbeeld een single strand vakantie Ibiza, Kos of Rhodos moet je er snel bij zijn. Ook als je bijvoorbeeld een single reis bij Sawadee, Simi Reizen, Shoestring of een andere single vakantie specialist wilt boeken, is “een last minute singlereis” niet aan te raden. Kies liever voor een single reis met gegarandeerd vertrek en boek die zo vroeg mogelijk.

groepsfoto op het strand

Estivant single reizen Nederland.

Eén van de grootste single reis organisaties van Nederland, Estivant, heeft een aantrekkelijk aanbod 3 daagse single reizen in eigen land. Je kunt bij Estivant een 3 daagse single reis Nederland Limburg, 4 daagse single vakantie Biesbosch of 8 daagse single reis Drenthe boeken. Dat was het single vakantie Nederland programma op het moment van schrijven. Estivant single reizen vernieuwt haar programma single vakanties Europa voortdurend. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de single reizen Estivant Ierland, IJsland, Griekenland, Italië en andere bestemmingen.


Estivant kent 3 leeftijdsgroepen

Estivant hanteert voor haar single reizen 3 leeftijdsgroepen, 25-39, 30 tot 49, 35 tot 55 en 50 plus. Je kunt dus ook een single groepsreis bij Estivant boeken als je 50 of 55 plus bent.

single reis zonvakantie

ANWB single reizen.

Op het moment van schrijven had ANWB single reizen géén aanbod in Nederland.


Single reizen jongeren Nederland.

Géén van deze single reis specialisten heeft een aanbod single reizen voor jongeren in Nederland of elders in Europa.

crusj single lastminute reizen