Dat is leuk, deelnemen aan een single weekend.

Een single weekend is een korte single vakantie en duurt meestal van vrijdag tot zondag of vrijdag tot maandag. Je kunt via deze site informatie krijgen over single weekendjes in Nederland, België en elders in de Benelux. Een single weekend is altijd ongedwongen en de ideale manier om er even uit te zijn met gelijkgestemden. Het is tevens een manier om nieuwe contacten en misschien wel vrienden te maken.

crusj single lastminute reizen

single reis weekend stedentrip

Een single weekend is een weekendje weg met een groep

De meeste single reizen en weekendjes weg met vrijgezellen zijn groepsreizen waarbij een groep gemiddeld uit zo een 20 tot 40 personen bestaat. Hierbij wordt gestreefd naar een gelijke verhouding mannen en vrouwen. Als er veel aanmeldingen voor een bepaald weekendje weg met singles zijn, worden er ook groepen ingedeeld naar leeftijd. Maar dat is bij iedere single reisorganisatie weer anders.


single groepsreis excursie

Single weekend via TUI boeken.

Voorheen kon je een single weekend weg Nederland of België via Kras Reizen boeken. Helaas is Kras Reizen opgehouden te bestaan. Kras Reizen was onderdeel van Tui. En Tui heeft nu een ontzettend leuk en gevarieerd aanbod single groepsreizen en single weekendjes weg in het programma opgenomen. Wat dacht je van een single wandel- of fiets weekend Veluwe, Overijssel of Valkenburg? Of wat dacht je van een single vakantie Portugal, Spanje, Griekenland, Italië of Duitsland?


Single weekendjes weg voor hoger opgeleiden.

Voor hoger opgeleide singles is Villa Vibes de reisorganisatie met het grootste en meest gevarieerde aanbod. Je kunt deelnemen aan single weekendjes met andere hoogopgeleide alleenstaanden. Dit zijn all inclusive single weekenden. Alle wordt compleet voor je verzorgd. Deze single weekend voor hoger opgeleide vrijgezellen beginnen op vrijdagavond en eindigen op maandagochtend.

single reis vriendschap

Hoe wordt een groep voor een single weekend samengesteld?

Hoe wordt een groep samengesteld? Hierbij wordt bij Villa Vibes rekening gehouden met een bepaalde verhouding tussen mannen en vrouw. Men streeft naar een gelijke verhouding mannen en vrouwen. Dat maakt het, blijkt uit ervaring, nog gezelliger en evenwichtiger. De single weekenden van villavibes zijn ongedwongen en super gezellig. Je kunt zo een HBO single weekend + in België of Nederland boeken. De Ardennen, Groesbeek bij Nijmegen en het Vechtdal in Overijssel zijn gewilde bestemmingen.


Een single vakantie bij Villa Vibes boeken?

Wil je langer dan een weekendje weg? Dat kan bij Villa Vibes natuurlijk ook. Wat dacht je van een single zeilvakantie in Kroatië of een strandvakantie in Cyprus, Kaapverdië of Griekenland? Of een surfvakantie in Frankrijk of Portugal of tennisvakantie in Kroatië? Het single reis programma van Villa Vibes en vele ervaringen van andere singles vind je op de website van Villa Vibes. Het biedt je informatie en inspiratie. Ook voor een HBO single reis 50 plus of wintersport vakantie.

single wintersport plezier in de sneeuw

Single wintersport weekend.

Veel reisorganisaties hebben programma’s en aanbod voor de wintersport. Niet altijd is er aandacht voor single wintersport. Gelukkig komen er steeds meer single skivakantie mogelijkheden. Ook voor een weekendje weg. Er worden met name single wintersport weekenden georganiseerd in Sauerland, omgeving Winterberg. Houd de single groepsreis wintersport aanbiedingen in de gaten. Voor het komende wintersportseizoen worden er zeker wel wintersport weekenden voor alleenstaanden georganiseerd.
Hier vind je meer informatie over single wintersport.


Single wintersportreizen

Voordelen van het boeken van het single weekend.

  • Single uitjes zijn laagdrempelig,
  • Single weekenden zijn relatief goedkoop, voor een bedrag tussen de 200 en 400 euro ben er lekker een lang weekend tussen uit.
  • Je ontmoet tijdens deze single weekenden leuke andere singles. Meedoen aan zo een weekendje weg betekent gezelligheid en nieuwe ervaringen op doen. Altijd relaxed.
  • Je kunt nog tot een paar dagen voor vertrek opgeven voor zo een single weekend. Wie bijvoorbeeld een single wandel- of fietsweekend Nederland of België boekt, kan een last minute single weekend boeken en zo inspelen op de weersomstandigheden.
  • Je ontmoet gelijkstemden, dat maakt alles een stuk gezelliger en makkelijker.


Vragen over een single weekend in Nederland of België?
Neem rechtstreeks contact op met de reisorganisatie of gebruik dit contactformulier.

crusj single lastminute reizen